ກ່ຽວກັບພວກເຮົາ

cropped-GMP.jpg

 

I. ຄວາມເປັນມາ

         ຊີ ແອນ ເອ ເບເກີຮີ່ ເປັນເຈົ້າຂອງທຸລະກິດການຜະລິດເຂົ້າຈີ່ທີ່ມີອາຍຸຫຼາຍກວ່າ 25 ປີ ມີປະສົບປະການໃນການຜະລິດເຂົ້າຈີ່ ເຄ້ກ ແລະຄຸກກີ້ໃນ ສປປ ລາວມາຢ່າງຍາວນານ. ຜູ້ເລີ່ມສ້າງຕັ້ງ ຄື ທ່ານນາງ ສົມຈິດ ວົງສຳອາງ ໂດຍເລີ່ມຈາກການຜະລຶດຂາຍທີ່ບ້ານຂອງໂຕເອງໃນປີ 1990 ແລະໄດ້ຂະຫຍາຍການບໍລິການໂດຍການຂາຍຮ່ວມກັນກັບກາເຟ ເຄັກ ແລະ ຄຸກກີ້ ໃນງານປະຊຸ່ມຕ່າງ ໆ ນອກຈາກນັ້ນແລ້ວເລີ່ມມີການຈັດສົ່ງສິນຄ້າໃຫ້ກັບຮ້ານມິນິມາດ ແລະ ຮ້ານຂາຍຂອງຊຳທົ່ວໄປ.ໃນປີ 2001 ທາງບໍລິສັດໄດ້ຮັບການຄັດເລືອກຈາກສາຍການບິນລາວໃຫ້ເປັນຜູ້ຜະລິດອາຫານແລະເຂົ້າໜົມໃຫ້ກັບທາງສາຍການບິນເພື່ອໃຫ້ບໍລິການແກ່ຜູ້ໃຊ້ບໍລິການ ແລະ ຕັ້ງແຕ່ສາຍການບິນລາວໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນທ່ຽວບິນລະຫວ່າງປະເທດ ການຜະລິດຂອງບໍລຶສັດໄດ້ຂະຫຍາຍເພີ່ມຂຶ້ນຈົນນຳມາສູ່ການເປີດໂຮງງານໃຫມ່ທີ່ແຂວງຫຼວງພະບາງໃນປີ 2007 ແລະໄດ້ເປີດໂຮງງານທີ່ແຂວງປາກເຊໃນປີ 2009 ເພື່ອໃຫ້​ພຽງ​ພໍກັບຄວາມຕ້ອງການຂອງສາຍການບິນໃນປະເທດລາວ ແລະ ສາຍການບິນຕ່າງປະເທດ.

     ໂຮງງານໄດ້ມີການປັບປຸ່ງວິທີການຜະລິດເພື່ອໃຫ້ເໝາະສົມກັບຄວາມຕ້ອງການທີ່ເພີ່ມຂຶ້ນໂດຍການຈັດລະບົບການຜະລິດໃນທຸກພື້ນທີ່ການເຮັດວຽກ.

1.ພະນັກງານທຸກຄົນໄດ້ຮັບການຝືກອົບຮົມໃນການຜະລິດອາຫານຕາມມາດຕະຖານຄວາມປອດໄພ

2.ໃຊ້ຫຼັກ 5S (5ສ) ໃນການປະຕິບັດງານ

3.ດຳເນີນການຜະລິດຕາມລະບົບ GMP

II. ພາລະກິດ
  • ເພື່ອຂະ​ຫຍາຍການດຳເນີນງານຂອງບໍລິສັດໃຫ້ຢູ່ໃນລະດັບສາກົນ
  • ເພື່ອເປັນທີ່ຕ້ອງການຂອງສາຍການບິນໃນການຜະລິດອາຫານສຳຫຼັບທ້ຽວບິນ
  • ເພື່ອເປັນທີ່ 1 ໃນການຜະລິດອາຫານ ແລະ ເບເກີຣີ່ໃນງານຈັດລ້ຽງທັງໃນ ແລະ ຕ່າງປະເທດ
  • ເປົ້າໝາຍຂອງເຮົາຄຶເປັນບໍລິສັດຜະລິດອາຫານ ແລະ ເຂົ້າໜົມທີ່ດີຊື່ງໄດ້ຮັບການຍອມຮັບເປັນມາດຕະຖານ
III. ວິສັຍທັດ
  • ຊີ ແອນ ເອ ມີມຸມມອງໃນການເປັນບໍລິສັດຜະລິດອາຫານຊັ້ນນຳທັງໃນປະເທດ ແລະ ຕ່າງປະເທດ ໂດຍການທຳງານທີ່ມີລະບົບຄວາມປອດໄພຕາມມາດຕະຖານ GMP
  • ຄ່ານິຍົມຫຼັກ
  • ເຮົາສົ່ງມອບບໍລິການທີ່ດີມີຄຸນນະພາບ ແລະ ມີຄວາມປອດໄພ
  • ເຮົາດຳເນີນທຸລະກິດດ້ວຍຄວາມຊື່ສັດເປັນທຳ ແລະ ໃຫ້ຄວາມເຄົາລົບ
  • ເຮົາມຸ່ງມັ່ນຢ່າງຕໍ່ເນື່ອງເພື່ອປັບປຸ​່ງບໍລິສັດຢູ່ສະເໝີ
  • ເຮົາທຳງານຢ່າງໜັກ ຂະ​ຫຍັນ ແລະເຊື່ອໃນງານທີ່ທຳເພື່ອໃຫ້ທຸລະກິດເຕີບໂຕ
  • ເຮົາເຊື່ອໃນຄວາມຮູ້ ແລະ ລະບົບການທຳງານຂອງ ຊີ ແອນ ເອ